Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

untitled

...τις τελευταίες μέρες συνειδητοποιώ  πως η ζωή είναι μεγάλη οι επιλογές αμέτρητες τα λάθη, τρομακτικά πολλά και αναρίθμητες οι ευτυχισμένες στιγμές!
Τι μας κάνει τελικά να ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους ανθρώπους??
Μεγάλωσα σε μια μικρή πόλη από γονείς με εκπληκτική καρδιά, περηφάνια, φιλότιμο και αξιοπρέπεια...δεν θυμάμαι πότε τη μητέρα μου να κακολογεί, κουτσομπολεύει και να ασχολείται με καταστάσεις που δεν είχαν καμία σχέση με τη ζωή της και την οικογένεια της... Έτσι μεγαλώσαμε και γω και η αδερφή μου και γιναμε ''άνθρωποι'' προσγειωμένοι χωρίς μεγαλομανίες και ''απαιτήσεις'' απο τους γύρω μας και τη ζωή...
Αυτά ήταν τα ορεκτικά της ζωής μου,  τα κυρίως πιάτα σερβιρίστηκαν αργότερα...στα 18 όταν έφυγα όπως όλα τα παιδιά για σπουδές, εκεί έπρεπε να σταθώ, να υπερασπιστώ και να κατανοήσω πως όλα αυτά που πήρα από την οικογένεια  μου δεν είναι αυτονόητα και δεν βρίσκονται στα μενού όλων των ανθρώπων... Έπρεπε να καταλάβω πως εκεί έξω κυκλοφορούν ανθρωποειδή!!
Μετά λοιπόν από αμέτρητα χαστούκια και λακκούβες όπου έσπασαν ζαντολαστιχα (κάνα δυο φορες χρειάστηκε να αλλάξω εντελώς όχημα) έπιασα το νόημα οπλίστηκα και αφόπλισα και θεωρούσα τον εαυτό μου γαμάτο γιατί έμαθα πια να προφυλάσσω τα κατακτημένα της ζωής μου!
ΧΑ!ΧΑ! ποτέ δεν μαθαίνεις!!!... έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου...άλλα τα διόρθωσα και άλλα με στοιχειώνουν μέχρι να τους δώσω  ταξινομικό αριθμό και να τα βάλω στη θέση τους!Δεν είμαι αγία και κακίες έχω πει και κουτσομπολιό έχω κάνει, από όλα τα καλά της υπέροχης κοινωνίας που ζούμε και με αηδιάζει πλέον τόσο πολύ που μου έρχεται  να τα σπάσω όλα!!Δεν τα έχω ούτε με το κουτσομπολιό ούτε με τους ατελείωτους καφέδες, τα έχω με τα άτομα που έχουν βάλει αεροστόπ στον εγκέφαλο τους και δεν αφήνουν τον αέρα να κυκλοφορήσει!!
Που νομίζουν πως είναι καλύτεροι από τον καθένα που κυκλοφορεί δίπλα τους και δεν βάζουν ποτέ μα ποτέ τον εαυτό τους στη γωνία κάνοντας του κριτική!!!ΕΕΕμ θέλει μαγκιά και υπομονή και κάκαλα που να τα βρείτε!
Πφφφφφφφ βαρέθηκα να γεμίζω το blog με αρνητικά νοήματα...στη τελική όμως για αυτό το έκανα τα βγάζω όλα έδω...
Η επόμενη ανάρτηση θα είναι συνταγή!!

2 σχόλια: